Rundvlees

Rundsvlees

In de beenhouwerij van Manu Polis vindt u een mooie selectie rundvlees terug. Iedere week levert onze vaste boerderijenkweker ons vers rundvlees, wat wij met vakkundige precisie versnijden en verpakken. Zo komen onze verse vleeswaren bij u terecht. Bij ons geldt het principe: de klant staat centraal. Indien u dus specifieke wensen heeft over uw rundsvlees, gelieve deze dan op voorhand door te geven als het gaat om een bestelling. Zo kunnen wij het perfecte stuk rundvlees voor u klaarmaken. Heeft u vragen over ons werk? Contacteer ons dan via onze contactpagina! Wij helpen u met plezier verder.

Vers rundvlees, direct van de bron

Het vlees uit de beenhouwerij en vleesgroothandel van Manu Polis is van zeer hoge kwaliteit en zo vers als het maar zijn kan dankzij onze selectie in leveranciers. We werken namelijk samen met kwekers en veehouders waarmee we dagelijks contact hebben: hebben wij iets niet in voorraad, dan vragen we direct aan onze leveranciers of zij de gewenste vleessoort aan ons kunnen leveren. Ook kiezen we voor vlees uit verschillende streken die bekend staan om de goede kwaliteit van hun vlees, zoals:

  • Schotland;
  • Ierland;
  • Noord-Engeland;
  • en België.

Kwalitatief rundvlees voor een goede prijs

Eén van de waarden die we bij Manu Polis zeer belangrijk vinden, is een goede prijs-kwaliteitverhouding van ons vlees. Natuurlijk willen we u enkel kwalitatief vlees aanbieden, maar dat willen we vooral doen aan een eerlijke prijs, zo kan u vlees kopen met een goed gevoel. Daarnaast werken we met zeer snelle levertijden om u de dag nadat u een bestelling heeft geplaatst al kunnen voorzien van het door u uitgekozen stuk rundvlees. U kunt kiezen uit:

Rundvlees is afkomstig van stieren, ossen, vaarzen of koeien. Het vlees kan naargelang het type dier, de fokmethode en de leeftijd een verschillende smaak en textuur hebben. Zo zal het vlees van jonge ossen doorgaans meer in de smaak vallen dan koeienvlees dat donkerder is en ook een sterker aroma heeft. Bovendien wordt rundvlees in talrijke versnijdingsvormen aangeboden, gaande van runderfilet tot gehakt en leent het vlees zich tot een heleboel bereidingswijzen. Hierdoor biedt rundvlees een waaier aan culinaire mogelijkheden. De meest populaire vormen van rundvlees zijn runderfilet, rosbief, entrecote en gehakt. Wanneer je rundvlees aankoopt, koop je best je vlees in functie van het gerecht dat je gaat bereiden. Ook is het belangrijk dat je rundvlees van goede kwaliteit koopt. Op die manier ben je er zeker van dat je vlees veilig en lekker is. Bovendien bewaar je je vlees best niet langer dan 3 dagen in de koelkast, vlees in de diepvries bewaar je best niet langer dan 3 maanden. Rundvlees kan je bovendien bereiden op verschillende manieren, je kan het braden, grillen, smoren, koken of stoven. De opties met het vlees zijn eindeloos. Ook heeft rundvlees veel goede eigenschappen, denk maar aan de essentiële eiwitten, mineralen, vitaminen en vetten.

Contacteer ons voor meer informatie!

Wilt u graag meer weten over hoe we ons rundvlees verwerken bij Manu Polis, of wilt u graag een bestelling bij ons plaatsen? Contacteer ons dan via ons contactpagina! Wij helpen u met plezier verder met ieder verzoek.

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button