T-Bone steak

T-bone steak

Als u graag een T- Bone steak wilt kopen van superieure kwaliteit, bent u bij Manu Polis aan het juiste adres. Manu Polis is een vleesgroothandel in Anderlecht die veel belang hecht aan kwaliteit en ambachtelijkheid. In onze beenhouwerij in Anderlecht hebben wij een uitgebreid gamma aan verse producten. Wekelijks wordt er vers rundvlees geleverd van onze vaste boerderijenkweker.

T-Bone steak kopen van de beste kwaliteit

Wij hebben een zeer ervaren en gepassioneerd team dat uw vlees op een gepaste manier en vakkundigheid kan behandelen. De T-Bone steak wordt gesneden uit de dunne lende van Hollandse en Belgische runderen. Onze beenhouwer versnijdt elke T-Bone op een zorgvuldige manier. Een T-Bone steak is eigenlijk qua structuur een combinatie van de ossenhaas en een entrecote en is een van de kwalitatief beste steaks die er te verkrijgen is.

Als u een T-Bone steak wilt kopen, garandeert Manu Polis u de beste kwaliteit. Wacht niet langer en plaats vandaag nog een bestelling voor een heerlijk mals stuk rundsvlees.

Vakkundige service en verse vleeswaren

Onze beenhouwerij in Anderlecht staat bekend om zijn uitgebreid en vers assortiment vlees, de vakkundigheid en professionele aanpak van onze beenhouwers en de uitstekende klantvriendelijkheid van al ons personeel. Elk stuk vlees van bij ons heeft een uitstekende smaak. Of u nu lamsvlees, varkensvlees of rundvlees wilt kopen, voor alle soorten kan u bij ons terecht. Wij werken alleen met kwaliteitsvolle producten. Ook hebben we soorten rundsvlees zoals ribeye en ossenstaart.

Contacteer ons voor meer informatie

Bekijk onze website voor ons uitgebreid aanbod rundvlees en neem contact op voor meer informatie als u specifieke wensen of vragen heeft. U kan ons bereiken via het contactformulier op de website of telefonisch op het nummer 025219770. Wij helpen u graag verder! Naast T-Bone steaks, kan u bij ons terecht als u een verse en malse entrecote of chateaubriand wilt kopen. Zowel aan particulieren als groothandels en restaurants leveren wij vlees van een superieure kwaliteit.

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button