Een chateaubriand kopen bij Manu Polis

Een chateaubriand kopen

In onze beenhouwerij wordt wekelijks vers rundvlees geleverd van onze vaste boerderijenkweker. Wij zorgen ervoor dat dit verse rundvlees, uiteraard van de beste kwaliteit, zorgvuldig versneden en verpakt wordt. Als u een chateaubriand of een entrecote gaat kopen bij Manu Polis maakt u kennis met een gepassioneerd team van beenhouwers. Bij ons staat de klant steeds centraal. Als u specifieke wensen heeft kan u deze dan ook altijd met ons meedelen. Bekijk alvast eens onze website voor meer informatie en laat een bericht achter via het contactformulier. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder!

Het vlees bij Manu Polis

U wilt natuurlijk uw entrecote of chateaubriand kopen bij een beenhouwer die het vlees op een gepaste manier kan behandelen. Daarom gaan wij uiterst secuur te werk en schenken wij veel aandacht aan de regels van het vak. Daarnaast kunt u nog veel meer van ons verwachten:

  • Verse vleeswaren
  • Uitstekende klantvriendelijkheid
  • Vakkundigheid en kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment

Aarzel niet langer en als u een chateaubriand wilt kopen en plaats vandaag nog uw bestelling. Heeft u specifieke vragen of nood aan meer informatie? Neem dan contact op met Manu Polis!

Verse vleeswaren, vakkundige service

Wilt u een chateaubriand, entrecote of lamsvlees of varkensvlees kopen van een superieure kwaliteit? Bezoek dan onze beenhouwerij in Anderlecht en maak kennis met ons uitgebreid gamma aan verse producten. Bovendien staan wij ook altijd open voor uw specifieke vragen of wensen. In de mate van het mogelijke proberen wij aan uw vereisten te voldoen.

Een chateaubriand kopen? Plaats nu uw bestelling!

Wij van Manu Polis gaan steeds op zoek naar het allerbeste vlees. Dit vlees behandelen we dan ook met de nodige vakkundigheid. Wilt u vandaag nog een bestelling rundsvlees plaatsen en een verse chateaubriand kopen? Kom dan langs in onze vestiging in Anderlecht of laat een berichtje achter op onze website. Wij helpen u graag verder!

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button