Chateaubriand

Chateaubriand

Bij Manu Polis kan u chateaubriand kopen. Er wordt wekelijks verse rundvlees geleverd van onze vaste boerderijkwekerij. Wij zorgen ervoor dat de verse chateaubriand, uiteraard van de beste kwaliteit, zorgvuldig versneden en verpakt wordt. Als u een chateaubriand gaat kopen bij Manu Polis, maakt u kennis met een gepassioneerd team van beenhouwers. Bij ons staat de klant steeds centraal. Als u specifieke wensen heeft, kan u deze dan ook altijd met ons bespreken. Bekijk alvast eens onze website voor meer informatie en laat een bericht achter via het contactformulier. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder!

Chateaubriand kopen bij Manu Polis:

Wanneer u een chateaubriand of ander heerlijk stuk vlees wilt bereiden, koopt u dit best in een beenhouder met kwalitatief vleesBij Manu Polis gaan wij uiterst secuur te werk en schenken wij veel aandacht aan de regels van het vak. Daarnaast kunt u nog veel meer van ons verwachten zoals:

  • Verse vleeswaren
  • Uitstekende klantvriendelijkheid
  • Vakkundigheid en kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment

Wilt u een chateaubriand kopen? Plaats vandaag nog uw bestelling bij Manu Polis! Heeft u specifieke vragen of nood aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Het vlees van Manu Polis

Bij Manu Polis kan u vlees kopen aan een superieure kwaliteit. Van een chateaubriand tot rosbief en ribeye, u kan het allemaal bij ons kopen. Bezoek onze beenhouwerij in Anderlecht en maak kennis met ons uitgebreid gamma aan verse producten. Bovendien staan wij ook altijd open voor uw specifieke vragen en wensen. In de mate van het mogelijke proberen wij aan uw vereisten te voldoen. Wij staan al sinds 1970 actief als vleesgroothandel en beenhouwerij. Momenteel staat de kleinzoon van de oprichter aan het hoofd van het bedrijf. Passie voor vlees is voor ons niet vreemd. We behandelen daarom al onze vleeswaren met de nodige liefde en zorg. 

Chateaubriand kopen? Plaats uw bestelling!

Wij, van Manu Polis, gaan steeds op zoek naar het allerbeste vlees voor u. Dit kwalitatief vlees behandelen we dan ook met de nodige vakkundigheid. Wilt u vandaag nog een bestelling voor uw chateaubriand plaatsen? Kom dan zeker langs in onze vestiging in Anderlecht of laat een bericht achter op onze website. U kan ons ook bellen op het telefoonnummer 02 521 97 70. Heeft u minder dringende vragen voor ons? Dan kan u ons ook steeds contacteren op het e-mailadres: manu.polis@skynet.be. We helpen u graag verder naar het allerlekkerste stukje chateaubriand! 

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button