VLEESGROOTHANDEL

VLEESGROOTHANDEL
& BEENHOUWERIJ

VLEESGROOTHANDEL

VLEESGROOTHANDEL
& BEENHOUWERIJ

Specialist in lams- en rundvlees

Vleesgroothandel en beenhouwerij Manu Polis is sinds 1970 dé specialist in lams– en rundvlees. We leveren onder andere aan groothandels, beenhouwers en restaurants, maar ook particulieren kunnen bij ons een bestelling plaatsen. Bij Manu Polis weten we alles van het slagersambacht: we leveren kwaliteitsvlees dat we volgens de richtlijnen versneden, verpakt en gekoeld bewaard hebben. Uiteraard met oog voor een heerlijke en authentieke smaak.

MEER INFO
manupolis
PRODUCTEN
Rundvlees

Manu Polis heeft een breed assortiment aan rundvleessoorten: van Belgisch Witblauw tot Noord-Amerikaans rundvlees en Schots rundvlees.

Lees meer
Lamsvlees

Het assortiment lamsvlees van Manu Polis bestaat uit Hollands, Schots, Iers
en Nieuw-Zeelands lamsvlees van de allerbeste kwaliteit.

Lees meer
Beenhouwerij

Manu Polis is de expert bij uitstek in het beenhouwersambacht. Dagelijks zijn we bezig met het versnijden en verpakken van vers varkens- en ander vlees.

Lees meer
Vleesgroothandel

Al decennialang levert
Manu Polis kwaliteitsvlees
aan vele groothandels,
horecabedrijven en particulieren.

Lees meer
MANU POLIS: UW VLEESSPECIALIST
manupolis

Geniet van heerlijk vlees

De gekwalificeerde beenhouwers van Manu Polis zijn expert in hun beroep. Ze zorgen ervoor dat zowel bedrijven als particulieren kunnen genieten van onze lams-, varkens- en rundvlees. Voor alle soorten vlees kan u ons contacteren. Vraag nu naar de mogelijkheden.  

Contact
manupolis

Genieten van heerlijk vlees

De bekwame beenhouwers van Manu Polis weten alles van hun vak. Zij zorgen ervoor dat zowel bedrijven als particulieren kunnen genieten van ons ambachtelijke lams- en rundvlees. Tevens kunt u op aanvraag bij ons terecht voor diverse andere vleessoorten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Contact
Call Now Button