Entrecote kopen

Entrecôte

Heeft u zin om een entrecote in de oven klaar te maken? Of maakt u liever een kalfsentrecote klaar? Dit is allemaal mogelijk! Haal een lekker stukje entrecote vlees bij Manu Polis. De lekkerste entrecote bereid u door het stuk entrecote vlees een half uur voor het bereiden op kamertemperatuur te komen. Dep de entrecote daarna droog. Als volgende verhit je de pan met goede boter en bak je de entrecote aan beide zijden twee tot drie minuten op hoog vuur. Kruidt de entrecote af met peper en zout naar smaak. Eet smakelijk! 

Wat is een entrecote precies?

Entrecote vlees is een biefstuk met een randje vet uit de rug, tussen de ribben. Wij hebben kalfsentrecote, varkensentrecote en runderentrecote. Bent u een echte vleesliefhebber? Dan weet u vast en zeker wel dat een entrecote (in de oven) een super lekker en mals stuk vlees is. De malsheid komt doordat de spier bij leven niet veel werk heeft verricht. Een tip wanneer u het entrecote vlees gaat bakken: voor een betere malsheid kan u best het vet los snijden van de entrecote om dit samen te laten smelten in de pan. Als je de entrecote bakt is zijn eigen vet komt de smaak extra ten goede. Ook andere stukken vlees zoals een chateaubriand en T-bone steak kunt u bij ons in de slagerij kopen. 

Entrecote vlees van de beste kwaliteit

Wij zijn 1970 actief als vleesgroothandel een beenhouwerij. Onze specialisatie ligt bij lams– en rundvlees. Wilt u graag een heerlijke kalfsentrecote of een entrecote in de oven eten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Manu Polis haalt het rundvlees bij de beste boerderijkweker zodat u entrecote vlees heeft aan de beste kwaliteit. Het vlees is vers, kwalitatief, zorgvuldig versneden en verpakt. Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk dan ons vlees op een gepaste manier wordt behandelt. 

Bestel entrecote vlees bij Manu Polis:

Krijgt u al water in de mond door dit te lezen? Wij ook! Bestel dan snel je kalfsentrecote of gewone entrecote bij ons. Manu Polis biedt een uitstekende klantvriendelijkheid. Wilt u snel genieten van het vlees? Wij bieden ook een snelle service aan al het vlees uit ons uitgebreide assortiment. Daarnaast kunnen we u garanderen dat al onze vleeswaren volledig vers zijn en dus is uw entrecote in de oven gegarandeerd kwaliteitsvlees. Als u specifieke noden heeft over het vlees, of vragen, dan kan u altijd contact met ons opnemen of vraag het in onze slagerij in Anderlecht. Wij helpen u graag verder. 

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button