Een entrecote kopen bij Manu Polis

Een entrecote kopen bij Manu Polis

Wij halen ons rundsvlees bij de beste boerderijenkweker. Daarna zorgen wij er ook voor dat dit verse rundvlees, uiteraard van de beste kwaliteit, zorgvuldig versneden en verpakt wordt. Als u een entrecote of een chateaubriand wilt kopen bij Manu Polis kan u een bezoek brengen aan onze beenhouwerij in het slachthuis van Anderlecht. Bij ons staat de klant steeds centraal. Als u specifieke wensen heeft kan u deze dan ook altijd met ons meedelen. Bekijk alvast eens onze website voor meer informatie en laat een bericht achter via het contactformulier.

Entrecote kopen van de beste kwaliteit

Wilt u een entrecote of chateaubriand kopen van een superieure kwaliteit? Bezoek dan onze beenhouwerij in Anderlecht en maak kennis met ons uitgebreid gamma aan verse producten. Wij leveren ook kwaliteitsvlees aan groothandels en restaurants. Onze trouwe klanten komen al jaren bij ons terug voor ons heerlijke lams- en rundvlees van de beste kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en een constante service.

Entrecote kopen bij Manu Polis

U wilt natuurlijk uw entrecote kopen bij een beenhouwer die het vlees op een gepaste manier kan behandelen. Daarom schenken wij veel aandacht aan de regels van het vak. Daarnaast kunt u nog veel meer van ons verwachten:

  • Uitstekende klantvriendelijkheid
  • Snelle service
  • Uitgebreid assortiment;
  • Verse vleeswaren;
  • Gegarandeerd kwaliteitsvlees

Aarzel niet langer en als u een entrecote wilt kopen en plaats vandaag nog uw bestelling. Heeft u specifieke vragen of nood aan meer informatie? Neem dan contact op met Manu Polis!

Meer informatie over een entrecote kopen

Wij van Manu Polis gaan steeds op zoek naar het allerbeste vlees. Dit vlees behandelen we dan ook met de nodige vakkundigheid. Wilt u vandaag nog een bestelling rundsvlees plaatsen en een verse entrecote kopen? Kom dan langs in onze vestiging in Anderlecht of laat een berichtje achter op onze website. Wij helpen u graag verder!

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button