Varkensvlees

Varkensvlees

Bij Manu Polis kan u steeds terecht voor een ruime selectie aan vers varkensvlees! In onze beenhouwerij wordt door ons team elke dag ons kwalitatieve vlees versneden en verpakt voor uw gebruik. Iedere bestelling van vlees die u plaatst kan de volgende dag voor u voorzien worden, aangezien bij ons geldt: vandaag besteld, morgen op uw bord. Hierbij vragen we u wel om speciale wensen op voorhand aan ons door te geven. Heeft u vragen of wilt u graag een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij helpen u graag verder!

Vers varkensvlees van Belgische grond

Het varkensvlees dat we u aanbieden bij Manu Polis is vers van het veld. Onze selectie aan vlees komt volledig uit België, zodat we de versheid ervan kunnen garanderen. Daarnaast hebben we elke dag contact met onze vaste leveranciers. Al het vlees dat we u aanbieden is vrij van chemicaliën en dus 100% natuurlijk. Kortom, bij Manu Polis kiest u voor:

  • Kwalitatief varkensvlees (en andere vleessoorten);
  • Versheidsgarantie en natuurlijk vlees;
  • Zeer snelle levertijd;
  • …en dit alles op maat van uw behoeften!

Eindeloos kookplezier met varkensvlees

Koken met varkensvlees geeft u enorm veel opties, wat een van de redenen is waarom het de meest gegeten vleessoort van heel België is. Bij Manu Polis vleesgroothandel vindt u een ruim aanbod aan saucijzen, spek, karbonade en nog vele andere variaties van varkensvlees! Deze vleessoort is niet alleen erg lekker, ze is ook nog eens voedzaam en verrassend mager.

Lekker van bij ons

We kennen het allemaal ‘varkensvlees, lekker van bij ons’ en dat merk je bij Manu Polis. Wij gaan voor vlees van eigen bodem. Lokale producten die vers, eerlijk en lekkerder zijn, daarom kiezen wij voor varkensvlees van Belgische grond. Varkensvlees is nog steeds erg populair, je kan het op ongelofelijk veel verschillende manieren bereiden. Ja kan het varken bovendien gebruiken van snuit tot staart en kan er dus alle kanten mee uit. Zo kan je met varkensvlees zowel klassieke gerechten maken, maar ook een BBQ is perfect mogelijk met heerlijk vlees van een varken. Als je kiest voor vlees van Manu Polis kies je uiteraard voor kwaliteit en smaak. Wij, als gepassioneerde beenhouwers zorgen dan ook dat u het lekkerste stukje vlees op u bord krijgt. Bovendien zit het vlees van een varken vol met voedingsstoffen, zo bevat het veel eiwitten, zink, verschillende vitamines zoals B1, B3, B6 en B12 en het is perfect voor een gevarieerde voedingsstijl te hanteren. Bovendien zijn er zowel magere stukjes vlees, er dus vast en zeker voor ieder wat wils. Bij Manu Polis kan je dus steeds terecht voor het allerlekkerste vlees.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Als u graag meer wilt weten over de bereiding van ons varkensvlees of een bestelling wilt plaatsen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina! Wij helpen u graag verder met ieder verzoek.

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button