Manu Polis

Manu Polis

Manu Polis: Uw specialist sinds 1870

Beenhouwerij en vleesgroothandel Manu Polis is al sinds de 19e eeuw specialist op het gebied van kwaliteitsvlees. In 1870 is de firma in Luik ontstaan en inmiddels is het bedrijf alweer 25 jaar gevestigd in Brussel. De firma ging van generatie op generatie. Momenteel staat de kleinzoon van de oprichter aan het roer van het bedrijf.

Passie voor het slagersambacht

Bij Manu Polis is verstand van goed lams- en rundvlees het allerbelangrijkst. Alle medewerkers werken met passie voor het slagersambacht en houden zich uiteraard strikt aan de richtlijnen voor vleesversnijding, -verpakking en -bewaring. We doen er alles aan om onze klanten van heerlijk en mals vlees voor een eerlijke prijs te voorzien, waarbij een authentieke smaak en de juiste structuur van het vlees voorop staan. Onze passie op u bord!

Kwaliteit is onze specialiteit

Sinds 1870 staan wij in voor vlees van de beste kwaliteit. Wij bereiden onze vleeswaren met liefde en zorgen ervoor dat uw stuk vlees altijd vers, mals en perfect gesneden, verpakt en bewaard is. Door onze jarenlange ervaring is Manu Polis een gevestigde waarde in Brussel en omgeving. Ook hechten wij veel belang aan hygiëne, wij bereiden kwaliteitsvlees in een propere omgeving en voldoen aan alle Europese normen, wij houden bovendien rekening met het milieu en de duurzaamheid van onze producten.

Meer informatie

We zijn gespecialiseerd in lams- en rundvlees, maar op aanvraag kunt u ook voor andere vleessoorten bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op of plaats direct een bestelling!

Call Now Button