Ribeye

Ribeye

Bent u op zoek naar een speciaalzaak waar u een mooi stuk ribeye kan kopen? Breng dan een bezoekje aan onze beenhouwerij in Anderlecht. Manu Polis staat bekend om zijn uitgebreid aanbod aan verse producten. Onze vaste boerderijenkweker levert wekelijks het meest verse rundsvlees. 

Als u ribeye wilt kopen, bent u bij Manu Polis verzekerd van de beste kwaliteit. Plaats vandaag nog uw bestelling om te genieten van een heerlijk stuk rundsvlees. Naast verschillende soorten rundvlees kan u bij ons ook terecht voor mooie verse stukken lams- en schapenvlees. Wij leveren ribeye en andere vleessoorten zowel aan particulieren als groothandels en restaurants.

Ambachtelijkheid, versheid en kwaliteit

Als vleesgroothandel dragen wij kwaliteit en ambachtelijkheid hoog in het vaandel. Elk stuk vlees bij ons voldoet aan alle normen. Onze ervaren en gepassioneerde beenhouwers weten perfect hoe ze elk stuk vlees moeten behandelen. Manu Polis staat dan ook bekend om de vakkundigheid en professionele en klantvriendelijke aanpak van de beenhouwers. Ook hebben we entrecôte en rosbief in ons assortiment. Als u een stuk vlees komt kopen bij Manu Polis kan u rekenen op het volgende: 

    • superieure kwaliteitsvolle producten
    • professionele aanpak
    • klantvriendelijkheid
    • vers en uitgebreid assortiment
    • een snelle service

Onze aanpak en kwaliteit heeft ons een heel aantal trouwe klanten opgeleverd die al jaren voor hun ribeye en vlees bij ons komen.

Ribeye kopen bij Manu Polis 

Voor specifieke wensen of vragen kan u ons telefonisch contacteren op het nummer 025219770 of via het contactformulier op onze website. In de mate van het mogelijke proberen wij aan uw vereisten te voldoen, en dit aan een zeer scherpe prijs. Kortom, verse ribeye kopen doet u bij Manu Polis in Anderlecht!

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button