Beenhouwerij

Beenhouwerij

In de beenhouwerij van Manu Polis werken we elke dag met een sterk oog voor detail aan het versnijden en verpakken van verschillende verse vleessoorten. In samenwerking met onze vleesgroothandel zorgen we dat u bij ons snel krijgt wat u nodig heeft: vlees dat vandaag besteld wordt, ligt morgen op uw bord. We vragen u wel om specifieke wensen vooraf aan ons door te geven. Heeft u vragen over de beenhouwerij van Manu Polis of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina! Wij helpen u met plezier verder.

Wat vindt u in onze beenhouwerij?

Bij Manu Polis vindt u niks anders dan verse, authentieke vleesproducten. Onze beenhouwerij is vrij van chemicaliën, dus heeft u steeds de garantie dat uw vleeswaren 100% natuurlijk zijn. Ook de kwaliteit van ons vlees is van de hoogste plank. Dit houden we in stand door een dagelijks contact met onze leveranciers aan te houden en door vee te kiezen uit bepaalde regio’s die bekend staan om hun kwaliteit. Zo bieden we u:

  • lamsvlees uit Schotland, Noord-Engeland en Ierland;
  • varkensvlees van Belgische grond;
  • rundvlees van België, Schotland en Ierland;
  • …aangepast naar uw persoonlijke smaak!

Kwaliteit staat centraal in onze beenhouwerij

Natuurlijk is het ons doel om bij Manu Polis u als klant telkens een mooie selectie verse vleeswaren aan te bieden. Daarom houden we de kwaliteit van onze producten scherp in het oog en hebben we een zeer nauw contact met onze leveranciers. Beenhouwerij is een ambacht die we bij Manu Polis niet alleen respecteren, maar ook tot in de puntjes beheersen dankzij een lange familiehistorie in de sector. Kortom: in onze beenhouwer kiest u voor de beste kwaliteit tegen een goede prijs.

Vlees van de beenhouwerij

Wanneer u vlees bij de beenhouwerij van Manu Polis koopt, kunnen wij u garanderen dat u vers, sappig en mals vlees dat beter smaakt, op uw bord heeft. Wij zorgen voor smaakvol vlees al sinds 1870. Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe we onze vleeswaren moet versnijden, verpakken en koelen. Op die manier kunnen we u thuis een uitstekend stuk vlees garanderen. Denk maar aan een lam, rund of varken, in de beenhouwerij van Manu Polis vind je het allemaal.

Contacteer ons voor meer informatie!

Wilt u graag meer weten over de werking van onze beenhouwerij of zou u graag een bestelling bij ons plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina die u kan vinden op onze website! Wij helpen u graag verder.

Call Now Button