Lamsvlees

Lamsvlees

In de beenhouwerij van Manu Polis kan u genieten van kwalitatief vlees dat dagelijks aan ons wordt geleverd. Ons team zorgt er steeds voor dat het lamsvlees voor u versneden en verpakt wordt, zodat u elke dag verse vleeswaren bij ons kan komen afhalen. U kan bij ons ook bestellingen plaatsen, zelfs als het gaat om een korte tijdslimiet. Bij Manu Polis geldt namelijk: vlees dat vandaag wordt besteld, ligt morgen klaar op uw bord. Hierbij willen we wel vermelden dat u speciale wensen op voorhand door kan geven. Heeft u vragen over ons vlees of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder met ieder verzoek!

Kwalitatief lamsvlees direct van de bron

Wat bij Manu Polis centraal staat, is de kwaliteit van onze producten. We houden een hoge kwaliteitsstandaard aan voor ons lamsvlees en voor alle andere vleessoorten die wij u aanbieden. Om zowel de versheid als de hoge kwaliteit van onze producten aan u te kunnen garanderen, nemen wij enkele voorzorgsmaatregelen. Zo weet u dat wanneer u een bestelling bij onze beenhouwerij of vleesgroothandel plaatst, dat u steevast kiest voor kwaliteitsvlees. Bij ons kan u rekenen op:

  • 100% natuurlijk vlees zonder chemicaliën;
  • Gespecialiseerde medewerkers voor iedere vleessoort;
  • Vers lamsvlees uit Schotland, Nieuw-Zeeland en meer;
  • En aanpassingen naar uw persoonlijke smaak!

Onze specialisatie

Manu Polis is de vierde generatie van beenhouwers die zich specialiseren in lamsvlees. Dankzij deze specialisatie kennen we alle kneepjes van het vak tot in de puntjes en kan u telkens rekenen op een perfect stuk vlees dat wordt klaargemaakt naar uw voorkeuren. Naast onze specialisatie in deze vleessoort is het lamsvlees dat aan ons geleverd wordt uitgekozen op basis van versheid en de regio waarvan het vlees vandaan komt. Deze regio’s staan namelijk bekend om hun kwalitatieve vleesaanbod.

Een heerlijk stukje lamsvlees kan altijd smaken

Lamsvlees kan je bovendien het hele jaar door vinden, het is gezond en lekker. Bij Manu Polis vind je vlees van zowel België als het buitenland. Ook is de kwaliteit van het lamsvlees van Manu Polis uitstekend. Lamsvlees is vlees van een schaap dat minder dan een jaar oud is, het heeft daarom lichtere kleur en zachtere smaak dan schapenvlees. Het is een mals vlees dat licht verteerbaar is en een typische smaak heeft. Lams wordt dan ook in verschillende wereldkeukens gebruikt, maar ook in de Belgische keuken kan je vele richtingen uit met het vlees. Je kan het bakken, grillen, braden en stoven. Het is wel van belang dat het vlees vanbinnen nog mooi rosé blijft, voor de beste smaak en textuur. Bovendien zit lam vol met vitamine B, eiwitten en zink. Alleen maar voordelen dus!

Bekijk ook:

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wilt u graag meer weten over ons of wilt u lamsvlees of een andere vleessoort bestellen? Neem dan contact op met Manu Polis via de contactpagina op onze website. Wij helpen u met plezier verder!

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button