Rosbief

Rosbief 

Wilt u een mooi stuk rosbief kopen? Dan is Manu Polis de beenhouwerij groothandel waarnaar u op zoek bent. Wij hebben een uitgebreid gamma aan superieure producten. Al ons rundsvlees is afkomstig van de beste boerderijenkweker. Zij leveren ons wekelijks het meest verse en kwalitatieve rundsvlees.

Plaats een bestelling via 02 521 97 70

Vragen over rosbief kopen bij Manu Polis?

Heeft u specifieke wensen of vragen over rosbief kopen? Twijfel niet om ons aan te spreken of te contacteren. Onze ervaren en gepassioneerde beenhouwers weten exact hoe ze elk stuk vlees moeten versnijden en verpakken. Samen bekijken we de mogelijkheden. De klant staat steeds centraal. U kan ons telefonisch contacteren op het nummer 025219770 of u kan ons contacteren via het contactformulier op de website. Wij helpen u graag verder!

Vleesgroothandel met uitstekende service en klantvriendelijkheid

U bent bij Manu Polis gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding, een constante service met veel belang voor de regels van het vak. Onze beenhouwerij staat bekend om zijn uitgebreid en vers assortiment vlees, de vakkundigheid en professionaliteit van onze beenhouwers en de klantvriendelijkheid van al onze medewerkers. Als u rosbief komt kopen kan u kortom rekenen op: 

  • Verse vleeswaren
  • Snelle service
  • Uitstekende klantvriendelijkheid
  • Een uitgebreid assortiment
  • Vakkundigheid en kwaliteit

Verse vleeswaren zoals rosbief kopen 

Zowel particulieren als groothandels en restaurants vinden bij Manu Polis waarnaar ze op zoek zijn. Wij hebben een heel aantal trouwe klanten die al jaren bij ons komen om hun lamsvlees, rundsvlees of varkensvlees te kopen. Ook hebben we vlees zoals een T-bone steak of een ossenstaart in ons assortiment.

Rosbief kopen bij Manu Polis

Al onze producten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Wij gaan elke dag op zoek naar het beste vlees en leveren zowel aan B2B als particulieren. Iedereen kan genieten van onze enorme klantvriendelijkheid.

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button