Vleesgroothandel

Vleesgroothandel

Bij de vleesgroothandel van Manu Polis kan u als professionele inkoper sinds 1870 terecht voor de aankoop van vers, kwalitatief vlees. Onze werkwijze is simpel: u plaatst uw bestelling, wij maken deze klaar vanuit ons magazijn of nemen contact op met één van onze leveranciers indien het gewenste vlees niet voorradig is, en de volgende dag heeft u uw bestelling in handen. Hierbij willen we wel aan u vermelden dat specifieke wensen op voorhand moeten worden doorgegeven. Heeft u vragen over onze vleesgroothandel of wilt u graag een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina op onze website. Wij helpen u graag verder!

Plaats een bestelling via 02 521 97 70

Welke vleessoorten vindt u in onze vleesgroothandel?

Bij Manu Polis vinden we het zeer belangrijk dat de vleeswaren die in onze vleesgroothandel worden aangeboden van hoge kwaliteit zijn. Daarom hebben we dagelijks contact met onze leveranciers en zorgen we dat de producten die we u aanbieden volledig natuurlijk zijn. Wat ook belangrijk is, is dat de juiste expertise in huis is om iedere vleessoort correct te verwerken. Het personeel binnen onze vleesgroothandel bestaat daarom uit verschillende experts, die elk een specialisatie hebben in één van de vleessoorten die wij aanbieden, namelijk:

Een vleesgroothandel die gaat voor kwaliteit

Het principe dat bij onze vleesgroothandel steeds op nummer één staat is kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat we betrouwbare leveranciers uitkiezen en hier elke dag mee in contact staan. Zo kunnen we namelijk de versheid van het vlees bij Manu Polis aan u garanderen. Als vleesgroothandel vinden we het ook zeer belangrijk dat we u snel kunnen bezorgen wat u nodig heeft. Daarom volgen wij het principe: vandaag besteld, morgen op uw bord.

Meer informatie? Contacteer ons!

Als u graag meer informatie wilt over hoe wij bij Manu Polis te werk gaan in onze vleesgroothandel, of als u een bestelling bij ons wilt plaatsen, dan kan u dit doen via onze contactpagina. Wij zijn u graag van dienst!

Call Now Button