Ossenhaas kopen

Ossenhaas kopen met een uiterst fijne smaak

Bent u op zoek naar een mooi stuk ossenhaas van superieure kwaliteit? Breng dan een bezoek aan Manu Polis, een vleesgroothandel in Anderlecht die bekend staat om zijn uitgebreid assortiment verse vleeswaren. Als u ossenhaas komt kopen, helpen wij u graag verder. We kiezen een mooi mals stuk uit met een uitstekende smaak. Onze beenhouwers hebben jaren ervaring en weten perfect hoe ze elk stuk vlees moeten snijden en behandelen. Ook kan u altijd tips vragen voor de bereidingswijze.

Plaats een bestelling via 02 521 97 70

Geïnteresseerd in een lekker mals stuk ossenhaas kopen?

Osssenhaas wordt gesneden uit de lende van het rund en wordt om die reden ook vaak runderhaas genoemd. Het is zelden afkomstig uit een gecastreerde rund of os, dus de benaming ‘ossenhaas’ kan verwarrend zijn. Aangezien dit stuk bijna geen vet of bindweefsel bevat, is het een van de meest malse stukken van het rund.

Waarom ossenhaas kopen bij Manu Polis?

Bij Manu Polis werken we enkel met kwaliteitsvolle producten. Onze beenhouwerij staat bekend om: 

  • vakkundige beenhouwers
  • vlees van superieure kwaliteit
  • uitgebreid aanbod
  • klantvriendelijke service

Verse ossenhaas kopen van topkwaliteit

Wij werken samen met een vaste boerderijenkweker die wekelijks vers vlees levert. Aan kwaliteit en ambachtelijkheid hechten wij veel belang. Bent u benieuwd welke vleeswaren wij nog in huis hebben? Kom dan langs in onze groothandel in Anderlecht. Houdt u van een T-Bone steak, een entrecote, een ribeye of bent u eerder een liefhebber van lams– of schapenvlees? Plaats vandaag nog een bestelling voor een mals stuk vlees, wij hebben voor ieder wat wils. Bij elk stuk vlees garanderen wij een uitstekende smaak.

Contacteer ons voor meer informatie over onze ossenhaas

Heeft u specifieke vragen of verzoeken? Twijfel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder. U kan ons uitgebreid aanbod bekijken op de website. Daarnaast luisteren wij graag naar uw specifieke wensen. Zowel particulieren, groothandels als restaurants kunnen bij ons terecht om ossenhaas te kopen of andere vleeswaren. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 025219770 of via het contactformulier op onze website.

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button