Mals schapenvlees kopen bij Manu Polis

Mals schapenvlees kopen bij Manu Polis

Als u producten aankoopt bij Manu Polis maakt u kennis met een gespecialiseerd team. U wilt natuurlijk uw schapenvlees kopen bij een beenhouwerij die het vlees op een gepaste manier kan behandelen. Het schapenvlees van Manu Polis, is heerlijk mals, lekker zacht, heerlijk van smaak en natuurlijk zeer kwaliteitsvol. Schapenvlees dat we al jaar en dag met liefde behandelen. Daarnaast kunt u nog veel meer van ons verwachten:

  • Uitstekende klantvriendelijkheid
  • Uitsluitend verse producten
  • Uitgebreid assortiment
  • Vakkundigheid en kwaliteit

Heeft u specifieke vragen over op maat gemaakte bestellingen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Dagelijks verse vleeswaren

Manu Polis is een groothandelaar in vlees gevestigd in het slachthuis van Anderlecht. Wij gaan steeds op zoek naar het allerbeste schapenvlees. Voor ons zijn de termen kwaliteit en ambachtelijkheid topprioriteit en dat merkt u aan onze dienstverlening. U kan bij ons terecht als u overheerlijk schapenvlees wilt kopen dat heerlijk mals is en een uitstekende smaak heeft.

Het team van Manu Polis

Wilt u schapenvlees kopen van een superieure kwaliteit? Bezoek dan onze beenhouwerij in Anderlecht en maak kennis met ons uitgebreid gamma aan verse producten. Ons team van gepassioneerde beenhouwers staat dagelijks klaar om u verder te helpen met al uw wensen. We werken op een ambachtelijke manier net zoals vroeger. Zo garanderen we kwaliteitsvol schapenvlees en ander vlees dat aan alle normen en ook aan uw eisen voldoet.

Schapenvlees kopen? Plaats uw bestelling!

Beenhouwen is onze passie, en deze passie willen we graag met u delen. We hanteren steeds een vriendelijke klantenservice om te beantwoorden aan al uw verwachtingen. Bovendien realiseren we dit aan een zeer correcte prijs. U kan elke dag vers en mals schapenvlees, rundsvlees en varkensvlees kopen in onze beenhouwerij in het slachthuis van Anderlecht. Voor meer informatie kan u ook steeds een kijkje nemen op onze website!

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button