Manu Polis: uw gespecialiseerde horeca vleesleverancier

Manu Polis: uw gespecialiseerde horeca vleesleverancier

Manu Polis is uw horeca vleesleverancier bij uitstek! Bij ons vindt u niet alleen een breed assortiment aan soorten vlees, wij leveren bovendien ook een groot assortiment horeca producten. Zo zijn wij horeca vleesleverancier in kwaliteitsvlees van rund, lam en varken. U kan al sinds 1870 terecht bij Manu Polis voor de aankoop van kwalitatief en vers vlees. Het vakmanschap in combinatie met een horecagroothandel waar u op kunt bouwen zorgt voor jarenlange partnerships en dat kunnen onze klanten beamen. 

Uw horecaleverancier bij uitstek!

Het is zo dat in veel horecazaken vlees de belangrijkste component is van een maaltijd. Een ribeye, ossenstaart, of een mals stukje lamsvlees, bij ons kan u terecht voor allerlei soorten smaakvol vlees. Daarom is het voor ons natuurlijk ook van uiterst belang dat het stuk vlees dat u op uw bord krijgt van topkwaliteit is. Als horeca vleesleverancier voorzien wij uw zaak van het meest uitgebreide vleesassortiment. Tevens proberen wij altijd de kwaliteit, herkomst, smaak en versheid te waarborgen. 

Een internationaal stukje vlees.

Bovendien verkopen wij vlees van over heel de wereld. Lamsvlees van Schotland of Ierland. Rundsvlees van Noord-Engeland en uiteraard België. Maar er komen nog een hoop andere landen aan bod in ons ruim assortiment. Onze werkwijze is simpel: u plaatst uw bestelling, wij maken deze klaar vanuit ons magazijn of nemen contact op met één van onze leveranciers in België of het buitenland indien het gewenste vlees niet voorradig is, en de volgende dag heeft u uw bestelling in handen. Vandaag besteld, morgen op uw klant zijn bord!

Sinds de 19e eeuw staan wij in voor de beste kwaliteit.

Als vleesgroothandelaar en horeca vleesleverancier zijn wij voortdurend bezig met het garanderen van de beste kwaliteit. Vertrouwen is zeer belangrijk voor ons, daarom kiezen we zorgvuldig de meest betrouwbare leveranciers, waar we dagelijks mee in contact staan. Op deze manier kunnen we de horeca altijd vers, lekker en mals vlees bezorgen. En dit bovendien al generaties lang. Zo hebben wij in de loop der jaren onze expertise gevestigd op het lams- en rundsvlees. Met grote passie voor het vakmanschap doen wij er alles aan om onze klanten van heerlijk vlees te voorzien voor een eerlijke prijs. Bij ons staat smaak en een juist structuur voorop. Wenst u graag meer informatie over Manu Polis als vleesleverancier aan de horeca. Voor meer informatie of een bestelling kan u terecht op onze contactpagina. Wij staan voor u klaar!

Call Now Button