Iers rundsvlees bij Manu Polis

Iers rundsvlees van Manu Polis

Eén van de specialiteiten van Manu Polis is ons lekker sappig Iers rundsvlees. Wij versnijden het in onze beenhouwerij zodat u thuis heerlijke maaltijden kunt bereiden. Wij kiezen alleen voor kwaliteitsvol rundsvlees dat 100% natuurlijk is. Wij zijn zeer selectief als het op onze leveranciers aankomt. Wij zijn groothandel en beenhouwerij en dit van generatie op generatie. Het vakmanschap van beenhouwerij zit ons in het bloed. Onder onze klanten mogen wij beenhouwers, restaurants, groothandelaars en particulieren rekenen. Als u een bestelling heeft, laat het ons weten. ‘Vandaag besteld, morgen op uw bord’.

Plaats een bestelling via 02 521 97 70

Heerlijk mals Iers rundsvlees

Het Iers rundsvlees dat wij u aanbieden is van de hoogste kwaliteit. De runderen grazen extensief, wat het tegengestelde is van intensieve veehouderij. De dieren krijgen namelijk grote oppervlaktes met sappige weides ter beschikking en dat merkt u aan de kwaliteit van het vlees. Rundsvlees zit boordevol smaak en is zeer mals. De boerderijen waarvan ons Iers rundsvlees afkomst is, zijn vooral familiebedrijven. Hier heeft men nog een hart voor de natuur, de dieren en kwaliteit. Het vlees is bovendien vrij van chemicaliën. Bij Manu Polis garanderen wij u:

  • Kwaliteit
  • Versheid
  • Snelle levering
  • Klantvriendelijkheid
  • Uw vlees precies zoals u het vraagt

Culinair genot met Iers rundsvlees

Iers rundsvlees, ook wel Irish beef genoemd, is gekend om zijn uitzonderlijke smaak en omdat het extra mals is. Het is uitstekend geschikt voor bereidingen zoals carpaccio, rosbief, entrecôte, steak tartare en satés. Een lenderollade of een pepersteak zijn slechts enkele van de zovele toepassingen van dit heerlijke vlees. De ribbetjes zijn perfect voor de BBQ. Ook voor stoofschotels en slowcooking is Iers rundsvlees een echte aanrader. Of wat dacht u van een gerecht waarin u het Ierse rundsvlees combineert met het Ierse bier Guinness? Een heerlijke combinatie! Kort gezegd: Iers rundsvlees is zowel geschikt voor de dagelijkse tafel als voor feestelijke maaltijden, voor evenementen en voor BBQ’s. Als u uw gasten eens extra wilt verwennen, geven wij u graag raad over rundsvlees en hoe u het kunt bereiden.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wilt u meer weten over dit heerlijke Iers rundsvlees of over onze andere soorten kwaliteitsvlees of wilt een bestelling plaatsen? Contacteer dan Manu Polis via onze contactpagina op de website. Wij staan voor u klaar om uw kwaliteitsvlees te leveren!

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button