Schots rundsvlees kopen bij Manu Polis

Een mals stuk Schots rundsvlees kopen bij Manu Polis

Als u een voorkeur heeft voor lekker mals Schots rundsvlees, dan vindt u bij ons zeker wat u zoekt. Manu Polis staat al jaren bekend voor kwaliteitsvlees en wij leveren zowel aan particulieren als aan restaurants, bedrijven en aan de groothandel. Wij versnijden uw Scots rundsvlees op ambachtelijke wijze en daardoor krijgt u een kwaliteitsvol en smakelijk stuk vlees op uw bord.

Waarom kiezen voor Schots rundsvlees?

Schotland is langs drie kanten omgeven door de zee. De weilanden van de Schotse hooglanden worden doorsneden door rivieren met helder water en staan vol sappig gras en kruiden. De Schotse runderen worden op 100% natuurlijke wijze gekweekt. Het resultaat is sappig mals vlees dat boordevol smaak zit. Schots rundsvlees is dan ook geschikt voor talloze toepassingen. U maakt heerlijke gerechten met dit vlees en u scoort hiermee altijd op feesten en evenementen. Maar ook op de dagdagelijkse tafel mag Schots rundsvlees niet ontbreken.

Het Schots rundsvlees bij Manu Polis

Anderlecht is hét centrum van de ambachtelijke beenhouwers. Traditie en kwaliteit gaan bij ons nog hand in hand. U kunt bij ons verwachten:

  • Schots rundsvlees van superieure kwaliteit
  • Ambachtelijke versnijding
  • Correcte prijzen
  • Professionele aanpak
  • Klantvriendelijkheid
  • Altijd vers vlees en een uitgebreid assortiment

Bij Manu Polis zorgen wij ervoor dat u het vlees onmiddellijk in uw gerechten kunt verwerken. Zo kunt u bij ons onder meer vinden: gewone biefstuk, kogelbiefstuk, sukade, ossenhaas of een heerlijk runderstaartstuk. Maar wat dacht u van chateaubriand, een Jodenhaasje, een bloemstuk of runderwangen? Ook hamburgers, ossenstaart, runderbotten, tartare of gehakt van Schots rundsvlees maken wij voor u dagvers klaar. Vraag ons gerust meer informatie over elk lekker stukje vlees van dit kwaliteitsvolle Schotse rund.

Experimenteren in uw keuken met Schots rundsvlees

Omdat Schots rundsvlees zo veelzijdig is en vooral uitzonderlijk mals, is het geschikt voor heel veel lekkere gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk stoofpotje met Schots rundsvlees. Het vlees smelt gewoon in uw mond. Serveer eens een cocktailsalade met tartare van Schots rundsvlees of zet uw gasten een smaakvolle Schotse runderrollade voor. Maak satés van Schots rundsvlees of leg een entrecote op de grill. Probeer gerust ook de combinatie tussen Schots rundsvlees en Schotse whisky, het werkt! Deze en zoveel andere heerlijke gerechten maakt u met Schots rundsvlees.

Contacteer ons en geniet van dit heerlijke Schotse rundsvlees!

Als u meer wilt weten over het kwaliteitsvolle Schotse rundsvlees van Manu Polis, contacteer ons dan telefonisch via onze klantendienst of stel uw vragen via het contactformulier op onze website. Wij zijn er voor u om u heerlijk Schots rundsvlees te leveren.

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button