Lamsbout

Lamsbout

Als u op zoek bent naar een kwaliteitsgroothandel om een lamsbout te kopen, komt u best eens een kijkje nemen bij de beenhouwerij Manu Polis is Anderlecht. Onze beenhouwers hebben jaren ervaring en weten precies hoe ze elk stuk vlees moeten behandelen. Wij hebben een breed gamma aan verse producten, die we met uiterste zorg behandelen.

Plaats een bestelling via 02 521 97 70

Als u een lamsbout wilt kopen van superieure kwaliteit, kan u vandaag nog uw bestelling doorgeven. Ons lamsvlees is lekker van smaak, van uitstekende kwaliteit en elke dag heerlijk vers.

Uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvlees

U kunt bij ons ook terecht voor dagelijks verse Iers lamsvlees. Contacteer ons voor meer informatie of specifieke wensen. Wij luisteren naar uw wensen en proberen in de mate van het mogelijke aan al uw vereisten te voldoen.

Wat is een lamsbout?

Een lamsbout wordt gesneden uit de bil van het lam en is te verkrijgen met of zonder bot. De beste bereidingswijze van een lamsbout is in de oven, in een pan, of op de barbecue, allemaal met een deksel. Het lekkerste is de bout wanneer deze niet helemaal doorbakken is. Wanneer hij rosé gekleurd is, is hij nog lekker sappig.

Al onze producten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Wij gaan elke dag op zoek naar het beste vlees en leveren zowel aan B2B als particulieren. Iedereen kan genieten van onze enorme klantvriendelijkheid.

Contacteer ons om een lamsbout te kopen

Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie? Contacteer ons telefonisch op het nummer 025219770 of via het contactformulier op de website. Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen. De lekkerste lamsbout kopen doet u bij Manu Polis!

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button