Iers lamsvlees

Iers lamsvlees

Iers lamsvlees

Iedereen eet zo nu en dan wel eens graag een lekker stukje lamsvlees. In de beenhouwerij van Manu Polis kan u terecht voor kwalitatief en vers Iers lamsvlees. Dit wordt voor u versneden en verpakt, het vlees dat wordt besteld ligt morgen lekker op uw bord. Ons Iers lamsvlees is niet alleen heerlijk van smaak, ook produceren we bij Manu Polis Iers lamsvlees van 100 procent natuurlijk vlees zonder chemicaliën. Onze gespecialiseerde medewerkers garanderen topkwaliteit en kunnen uw vlees versnijden naar eigen smaak. Vakmanschap en passie staan bij ons centraal. Kwaliteiten worden van generatie op generatie doorgegeven. Zo staat de vierde generatie elke dag voor u klaar met een grote glimlach.

Heerlijk mals en sappig vlees

Het lamsvlees uit Ierland en de productie ervan, wordt vaak bepaald door de begrazing. Dit is meestal een vrije begrazing voor de lammeren. De begrazing loopt het volledige jaar door. Eerst worden de lammetjes grootgebracht en gespeend, dit gebeurd wanneer de lammetjes ongeveer 10 weken zijn. Ze zijn rijp voor de slacht na een goede 12 weken. Het perfecte gewicht van een lam zou bij slacht 20 kilogram moeten zijn. Bovendien zijn er ook verschillende varianten in lamsvlees, denk maar aan bijvoorbeeld het melklam, het paaslam, het heuvellandlam en het seizoenslam. Elk lam heeft een andere smaak, maar stuk voor stuk wordt hier heerlijk mals Iers lamsvlees van geproduceerd. Het is en blijft een echte traditie, al eeuwenlang worden in Ierland schapen gehouden, het is ondertussen een deel van de Ierse cultuur!

Lekker Iers lamsvlees wordt wereldwijd gesmaakt

Het lamsvlees bij Manu Polis is van zeer hoge kwaliteit en heeft een opvallend verfijnde smaak. Iers lamsvlees hoort wereldwijd bij de absolute culinaire top. Zo bepalen het Britse en Ierse lam de eisen voor de kwaliteit van de lammeren wereldwijd. Van een gezond en natuurlijk productiesysteem tot voedselveiligheid tot smaak, malsheid en de dikte van het stuk Iers lamsvlees. Hoe groter het stuk en hoe meer vet er aan zit, hoe meer smaak er van het Iers lamsvlees afkomt. Bovendien heeft het gras dat de lammetjes grazen een zachte en kruidige toets. De lichte zilte smaak komt dan weer voort uit de zeelucht. 

Manu Polis uw specialist in vlees

Manu Polis is al sinds 1970 de expert bij uitstek. Zo leveren we bij Manu Polis Iers lamsvlees aan groothandels en beenhouwers, maar ook restaurants en particulieren kunnen bij Manu Polis terecht voor de lekkerste stukken vlees. De authentieke smaak van vlees die u nergens anders kan vinden. Met onze vakkundigheid en ambachtelijke werkwijze geven wij u graag meer informatie over ons lamsvlees en zo veel meer. U kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen via ons contactformulier. Loopt het water u ondertussen al uit de mond dan kan u natuurlijk ook altijd een bestelling plaatsen via het nummer tel:025219770. 

Call Now Button