Slagerij in het slachthuis van Anderlecht: Manu Polis

Manu Polis: slagerij gelegen in het slachthuis van Anderlecht.

Bent u opzoek naar een gespecialiseerde slagerij gelegen in het slachthuis van Anderlecht? Maak dan kennis met Manus Polis, een beenhouwerij die dag in dag uit vlees levert van een superieure kwaliteit, gelegen in het slachthuis van Anderlecht. Wij beschikken over een zeer uitgebreid gamma aan verse producten. Wij gaan steeds op een ambachtelijke manier te werk en werken alleen met uitstekende producten. Wilt u een chateaubriand kopen die aan uw strenge eisen voldoet of wilt u een entrecote bestellen die heerlijk mals is? Laat u dan verrassen door de superieure producten van Manu Polis. Bovendien staan wij ook altijd open voor uw specifieke vragen. In de mate van het mogelijke proberen wij aan uw wensen te voldoen.

Plaats een bestelling via 02 521 97 70

Het slachthuis van Anderlecht

Het valt niet te ontkennen: het slachthuis van Anderlecht is een vaste waarde in onze hoofdstad. Gekenmerkt door twee bronzen stieren aan de ingang staat het negentiende-eeuwse gebouw nog altijd in dienst van verschillende vleesgroothandelaars, waaronder Manu Polis waar u vers vlees kan bestellen. Er schuilt echter veel meer achter dit slachthuis: het gebouw staat er al sinds de negentiende eeuw en vormt een bouwwerk om trots op te zijn.

Een gespecialiseerd team in het slachthuis van Anderlecht

Manu Polis situeert zich in het slachthuis van Anderlecht. Ons enthousiast team van medewerkers helpt u graag verder bij uw aankopen. Wij streven steeds een superieure kwaliteit na, en geloof ons, dat proef u! We werken op een ambachtelijke manier net zoals vroeger. Zo garanderen we kwaliteitsvol vlees dat aan alle normen en ook aan uw eisen voldoet. We zijn eenvoudig te bereiken via onze website, telefonisch of in onze beenhouwerij.

Wat kan u verwachten van slagerij Manu Polis?

Als u producten aankoopt bij Manu Polis maakt u kennis met een ervaren groothandel in vlees voor de particulierslachthuis in Anderlecht en zijn steeds eenvoudig bereikbaar via onze website maar ook telefonisch. Wat kan u verder nog van ons verwachten?

  • Uitstekende klantvriendelijkheid
  • Vakkundigheid en kwaliteit;
  • Uitgebreid en vers assortiment;
  • Professionele aanpak.

Aarzel niet langer en als u vers rundvlees of lamsvlees wilt kopen en plaats vandaag nog uw bestelling. Wij helpen u graag verder met uw specifieke vragen!

Gevarieerd assortiment in de slagerij

Manu Polis is gevestigd in het slachthuis te Anderlecht. Wij gaan steeds opzoek naar het aller beste vlees. Voor ons zijn de termen kwaliteit en ambachtelijkheid dan ook zeer belangrijk. U kan bij ons terecht als u een overheerlijke ossenstaart wilt kopen of als u een entrecote wilt kopen die een uitstekende smaak heeft. Natuurlijk hebben wij ook nog veel meer te bieden. U kan voor allerlei soorten lamsvlees en rundvlees bij ons terecht! Wij leveren onze service zowel B2B als aan particulieren. Heeft u specifieke wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij overlopen graag alle mogelijkheden met u.

100% natuurlijk vlees van vee uit de beste regio´s

De beste kwaliteit is gegarandeerd met 100% natuurlijk vlees. Nadat het vlees uit het slachthuis in Anderlecht beschikbaar komt voor verwerking is er sprake van 100% natuurlijk vlees. Dat blijft ook zo in het proces van vleesverwerking in de beenhouwerij. Daarmee is de kwaliteit gegarandeerd tot en met na de verkoop door de vleesgroothandel. De kwaliteit staat of valt uiteraard met de conditie van het vee. Het mag voor zich spreken dat er in het slachthuis in Anderlecht uitsluitend vee van de beste kwaliteit binnenkomt. Daarbij speelt de regio van herkomst van het vee een rol. Het beste lamsvlees komt bijvoorbeeld uit Schotland, Ierland en Noord-Engeland. Het beste varkensvlees is afkomstig uit België en dat geldt ook voor het rundvlees. Andere uitstekende regio´s voor rundvlees zijn onder meer Ierland en Schotland

Vers vlees bestellen uit het slachthuis van Anderlecht

Beenhouwen is onze passie, daarom willen wij ook graag onze ervaring en advies met u delen. Manu Polis is een vleesgroothandel gelegen in het slachthuis van Anderlecht waar u vers vlees van hoge kwaliteit kan bestellen. Voor lamsvlees, varkensvlees en rundvlees kan u steeds bij ons terecht. Plaats uw bestelling via ons contactformulier, of bel ons op het nummer 02 521 97 70, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder!

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button