Vleesgroothandel voor particulieren  – Verse producten tegen betaalbare prijzen

Manu Polis, uw vleesgroothandel voor particulieren

Bent u opzoek naar een gespecialiseerde vleesgroothandel voor particulieren? Maak dan meteen kennis met Manus Polis, een beenhouwerij die dag in dat uit vlees levert van een superieure kwaliteit. Wij beschikken over een zeer uitgebreid gamma aan verse producten. Wij gaan steeds op een ambachtelijke manier te werk en werken alleen met uitstekende producten. Wij voldoen telkens aan uw wensen.

Wat kan u verwachten van Manu Polis?

Als u producten aankoopt bij Manu Polis maakt u kennis met een ervaren vleesgroothandel voor particulieren in Anderlecht en zijn steeds eenvoudig bereikbaar via onze website maar ook telefonisch. Wat kan u verder nog van ons verwachten?

  • Uitstekende klantvriendelijkheid
  • Vakkundigheid en kwaliteit;
  • Uitgebreid en vers assortiment;
  • Professionele aanpak.

Aarzel niet langer en als u vers rundvlees of lamsvlees wilt kopen en plaats vandaag nog uw bestelling. Wij helpen u graag verder met uw specifieke vragen!

Een gespecialiseerd team

Manu Polis situeert zich in het slachthuis van Anderlecht. Ons enthousiast team van medewerkers helpt u graag verder bij uw aankopen. Wij streven steeds een superieure kwaliteit na, en geloof ons, dat proef u! We werken op een ambachtelijke manier net zoals vroeger. Zo garanderen we kwaliteitsvol vlees dat aan alle normen en ook aan uw eisen voldoet. We zijn eenvoudig te bereiken via onze website, telefonisch of in onze beenhouwerij.

Gevarieerd assortiment

Manu Polis is gevestigd in het slachthuis de Anderlecht. Wij gaan steeds opzoek naar het aller beste vlees. Voor ons zijn de termen kwaliteit en ambachtelijkheid dan ook zeer belangrijk. U kan bij ons terecht als u een overheerlijke ossenstaart of entrecote wilt proeven. Natuurlijk hebben wij ook nog veel meer te bieden. U kan voor allerlei soorten lamsvlees en rundvlees bij ons terecht! Wij leveren onze service zowel B2B als aan particulieren. Heeft u specifieke wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij overlopen graag alle mogelijkheden met u.

Meer informatie?

Beenhouwen is onze passie, daarom willen wij ook graag onze ervaring en advies met u delen. We hanteren steeds een klantgerichte service om te beantwoorden aan al uw verwachtingen. Bovendien realiseren we dit aan een zeer scherpe prijs. Als u op zoek bent naar een professionele vleesgroothandel voor particulieren kan u steeds vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van Manu Polis.. Dit kan u doen door het contactformulier in te vullen. Vers en mals vlees kopen doet u bij Manu Polis!

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button