Gespecialiseerde vleesgroothandel in Anderlecht

Gespecialiseerde vleesgroothandel in Anderlecht

Bent u opzoek naar een gespecialiseerde vleesgroothandel in de regio Anderlecht? Maak dan meteen kennis met Manus Polis, een beenhouwerij die dag in dag uit vlees levert van een superieure kwaliteit. Wij gaan steeds op een ambachtelijke manier te werk en werken alleen met kwaliteitsvolle producten. Wilt u een chateaubriand kopen die aan uw strenge eisen voldoet of wilt u een entrecote bestellen die heerlijk mals is? Laat u dan verrassen door Manu Polis!

Vleesgroothandel in Anderlecht:

Manu Polis is een ambachtelijke vleesgroothandel die is gevestigd in Anderlecht. Bij ons is verstand van goed lams- en rundvlees het allerbelangrijkst. We leggen de lat dan ook zeer hoog. We selecteren het vlees met voldoende vakkundigheid en geven onze medewerkers de juiste opleiding. Alle medewerkers werken met passie voor het slagersambacht en houden zich uiteraard strikt aan de richtlijnen voor vleesversnijding, -verpakking en -bewaring. Alleen zo kunnen we een goede service garanderen aan onze klanten!

We zijn gespecialiseerd in lams- en rundvlees, maar op aanvraag kunt u ook voor andere vleessoorten bij ons terecht. U kunt steeds contact opnemen via het contactformulier op onze website of een bezoek brengen aan onze vestiging in Anderlecht.

Een uitgebreid assortiment: Vleesgroothandel in Anderlecht

Wij, bij Manu Polis gaan steeds opzoek naar het aller beste vlees. Voor ons zijn de termen kwaliteit en ambachtelijkheid dan ook zeer belangrijk. Voor wat kunt u bij ons terecht?

Wij leveren onze service zowel B2B als aan particulieren. Heeft u specifieke wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij overlopen graag alle mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek. Daarom nodigen wij u graag uit in onze vleesgroothandel in Anderlecht.

Meer informatie over de Vleesgroothandel in Anderlecht?

Beenhouwen is al jarenlang onze passie. We hanteren steeds een klantgerichte service om te beantwoorden aan al uw verwachtingen. Bovendien realiseren we dit aan een zeer scherpe prijs. Als u op zoek bent naar een vleesgroothandel in de regio Anderlecht bent u aan het juiste adres bij Manu Polis. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Dit kan u doen via het contactformulier of per telefoon.

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button