Barbecue vlees

Barbecue vlees

Het barbecue seizoen is hier, het ideale moment om barbecue vlees te kopen. Bij Manu Polis vind je kwalitatief barbecue vlees. BBQ vlees van allerlei soorten vleesrassen vind je bij Manu Polis. Op zoek naar een specifiek stuk vlees? Dan kan je bij ons je beste barbecue vlees kopen. Bovendien is al ons vlees van eerlijke en kwalitatieve afkomst. Smaakvol en ambacht bewerkt, ideaal voor op de barbecue. Bij Manu Polis bewerken we jouw barbecue vlees met oog voor detail. Wij versnijden en verpakken jouw verschillende vleessoorten met oog voor detail. Bestel je vandaag jouw barbecue vlees? Dan ligt het morgen op jouw bord. 

Welke vleessoorten hebben wij in ons assortiment barbecue vlees?

Bij Manu Polis vinden we het belangrijk dat we kwalitatief vlees leveren vanuit onze groothandel. Barbecue vlees dat correct verwerkt is door de juiste experts. Wij bieden verschillende soorten barbecue vlees aan, zoals rundvlees, lamsvlees en varkensvlees. Allemaal naar jouw persoonlijke voorkeur. Ons rundvlees is van zeer hoge kwaliteit en kraakvers, omdat wij met de allerbeste kwekers en veehouders werken. Wij hebben bovendien rundvlees dat komt van Schotland, Ierland, Noord-Engeland en België. Zo kan je er van verzekert zijn dat wij een ruime keuze hebben aan wat jij in gedachten hebt. 

Een stukje varkensvlees kan ook smaken op de barbecue. Wij bieden je varkensvlees aan dat vers van het veld komt. Ons varkensvlees komt volledig van België, zo kunnen we je deze versheid met zekerheid garanderen. Bovendien is ons vlees vrij van chemicalieën en dus volledig natuurlijk. Ook lamsvlees kan heerlijk smaken op de barbecue, wij zijn bij Manu Polis echte specialisten in lamsvlees. Wij bieden lamsvlees aan uit Schotland & Nieuw-Zeeland, deze regio’s staan bekend om hun kwalitatieve vleesaanbod. Barbecuevlees dat heerlijk en vers smaakt. 

Tips voor optimaal barbecue vlees

Wanneer je het barbecue vlees uit de koelkast haalt neem je best niet al het vlees tegelijk uit de koelkast, zo blijven sommige stukken vlees vaak lang in de zon liggen. Ook kan je best twee aparte schotels klaarzetten een voor je rauw barbecue vlees en een voor je reeds gebakken barbecue vlees. Laat deze niet met elkaar in contact komen. Wil je dat je vlees makkelijk van het roosten afkomt en niet blijft plakken? Smeer een beetje olijfolie op keukenpapier en wrijf dit over de barbecue op deze manier komt je barbecue vlees makkelijk los van het rooster, herhaal dit proces meerdere keren tijdens het bakken. 

Barbecue vlees kopen bij Manu Polis

Barbecue vlees kopen bij Manu Polis is gemakkelijk, plaats je bestelling op voorhand en wij voorzien je zo snel mogelijk van (h)eerlijk stukje barbecue vlees. Of kom langs in onze beenhouwerij in Anderlecht. Wil je graag een bestelling plaatsen of heb je nog vragen? Bel dan nu op het nummer 02 521 97 70 of vul het contactformulier in op onze website. 

Plaats een bestelling via 02 521 97 70
Call Now Button